De Gulpener Bierbrouwerij zegt het zelf al: een bewuste keuze voor duurzaamheid, smaak en topkwaliteit. De Limburge brouwerij uit 1825 heeft een ambiteus “Verbond met de Natuur” gesloten.

Ze maakt gebruik van milieuvriendelijk geteelde grondstoffen uit de directe omgeving. De zomergerst, tarwe en rogge wordt lokaal geteeld door de Limburgse boerencoöperatie Triligran volgens de richtlijnen van het Agro Milieukeur. De brouwerij is dan ook de enige met een assortiment bieren met Milieukeur. gulpener.jpg

Ook de brouwerij zelf wordt goed aangepakt. Een deel van de energie wordt opgewekt via eigen zonnepanelen en voor de rest wordt groene stroom gebruikt.  Bijzonder hierbij is dat een groot gedeelte van deze Groene Energie wordt opgewekt middels waterkracht van Limburgse riviertjes en beken.

Gulpener bier op Limburgse waterkracht dus!

Het is overal in Nederland in verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, slijterijen en meer dan 1200 horeca-bedrijven. Van de Waddenzee tot het Drielandenpunt in Vaals. Lees verder op de website van Gulpener.