canape_6100.jpgAba-i heeft een nieuwe serie unieke kelimbankjes in de collectie. Op de website kun je de bankjes bewonderen. Het zijn allemaal unieke exemplaren, bekleed met een originele oude Turkse kelim. 
Aba-i verkoopt woonartikelen zoals vloerkleden, meubelen, bedlinnen, stoffen, bedbanken en verlichting.Vaak zijn het verrassende en kleurrijke ontwerpen. Deze producten importeert de winkelketen uit verschillende landen: van India tot Mexico en van Guatemala tot Maleisië. Maar ook uit de Verenigde Staten en Denemarken.
Aba-i hecht veel waarde aan een consciëntieuze wijze van zakendoen. In de loop van de jaren heeft de winkel een hechte relatie opgebouwd met leveranciers. Samen investeren zij in mens- en milieuvriendelijke productiemethoden. Op de website kun je hier meer over lezen. De winkel heeft ook een webshop. Hierop staan kleine artikelen zoals ansichtkaarten en textielstempels. Voor de overige producten kun je terecht bij een van de winkels in Utrecht, Amsterdam, Leiden of Arnhem.