Dompel jezelf voor korte of langere tijd in een andere cultuur. Leer de taal, leer de gewoonten en ervaar hoe het is om bij een lokale familie te wonen. Wil je ook iets nuttigs doen? Wat dacht je van het adviseren van projecten ter ondersteuning van ecotoerisme in kleine Andesdorpen? Of wil je ervaring opdoen in het meehelpen in weeshuizen of met straatkinderen?

Spreekt dit je aan, lees dan verder op de website van Het Andere Reizen. Bij de andere reizen combineer je reizen met vrijwilligerswerk of het leren van de Spaanse taal.  Van het Caraïbische Honduras tot de indrukwekkende Andes, regelt  Het Andere Reizen projecten die jouw aanspreken.

peru1.jpg

Het Andere Reizen is een initiatief van Judith Scholte. Judith heeft veel reiservaring in diverse landen. Zo heeft zij zelf in Guatemala ervaren hoe het is om in een typisch Guatemalteeks gezin te wonen, terwijl zij daar Spaans leerde en ook vrijwilligerswerk deed.

Met als uitgangspunt duurzaam toerisme, dus eerlijk toerisme, stelt Het Andere Reizen voorop dat lokale werknemers een eerlijke beloning ontvangen. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale expertise en begeleiding tijdens de cursussen, het vrijwilligerswerk en de reizen. Tot slot is het de bedoeling dat de cursist, vrijwilliger of reiziger met een fantastische ervaring thuiskomt! Kijk eens op de website of dit iets voor je is…