Het Grieks-Nederlandse bedrijf Coco-Mat maakt bedden en meubels van natuurlijke materialen. Al vanaf de start in 1989 streeft het bedrijf naar duurzame ontwikkeling. Dit heeft geleid tot een serie bedden, meubels en accessoires die niet alleen duurzaam, maar vooral ook mooi zijn. Zo zijn er rustgevende bedden, stijlvol meubilair en een kleurrijke kindercollectie.

Je kunt de Coco-Mat slaapkamer eens ervaren in enkele hotels die hun kamers met de Coco-Mat collectie hebben ingericht.  In enkele hotels in Griekenland of Spanje kun je zelfs ter kennismaking geheel gratis eens een nachtje overnachten.

Voor nog meer natuurlijk plezier kun je terecht in de Nederlandse Coco-Mat winkels op 17 Mei. Dan is er een verwendag van Lapura. Er zijn verse producten uit Kreta, producten van Weleda en van de  Natuurvoedingswinkel. Verder masseurs, therapeuten en een yoga master. 

Wil je de producent eens in de een Coco-Mat winkel bekijken?
Er zijn er 3, in Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.