Agrariërs oogsten de wind die over hun akkers en weilanden waait en zetten deze om in stroom. Honderd procent schone stroom van eigen bodem dus. Met de nadruk op eigen. Want als u stroom koopt bij Windunie kiest u daar zelf de molenaar bij uit die uw energie opwekt. Zo haalt u straks niet alleen uw eieren bij de boer, maar ook uw stroom!

Windunie levert 100% Nederlandse windenergie, geproduceerd met windmolens van boerenbedrijven, met herkomstgarantie tot op de molen. De Stichting Milieukeur heeft de Windunie het Milieukeur toegekend. Dat betekent dat herkomstgarantie van de stroom wordt gecontroleerd door de stichting Milieukeur.
U kiest zelf van welke molenaar u stroom wilt ontvangen. In een persoonlijk paspoort op de website stellen de molenaars zich aan u voor.

De Windunie is een samenwerkingsverband van windmoleneigenaren en produceert de stroom. Voor de levering van de stroom bij u thuis werkt de Windunie samen met Greenchoice. Zij verzorgen de klantenservice, de nota’s en de levering van stroom.

Bezoek de website en kies nu uw eigen molenaar!