hemdje.jpgEn wat heeft je baby het lekker warm in een wollen hemdje of in zo’n mooi wollen slaapzakje. Gelukkig maar dat wol tegenwoordig niet meer zo kriebelt!
De firma Schaapskleren verkoopt bijvoorbeeld hemdjes die soepel vallen en lekker zitten. Dat komt doordat de vezels zijn nabehandeld met een spoeling van natuurlijke enzymen. Bovendien is er zijde toegevoegd. Daardoor verdragen vrijwel slaapzakjerood.jpgalle huidtypes deze wolletjes goed. Naast prachtige wollen kleertjes en slaapzakjes voor kinderen, verkoopt Schaapskleren ook puur natuurlijke producten voor volwassenen.
Wol kriebelt misschien niet meer, maar het is wel lastig want je moet het apart met de hand wassen… Nee, ook dat is niet langer zo. De meeste producten kun je tegenwoordig gewoon in de wasmachine wassen met een wolwasmiddel op max. 30ºC.
En extra voordeel: vrijwel alle producten van Schaapskleren zijn biologisch.