Ga je uit eten? Een leuk restaurant kies je nu uit op “Puur uit Eten“. Op deze website staat van tal van restaurants in Nederland aangegeven hoe “puur” hun keuken is. Oftewel hoeveel biologische ingrediënten in de maaltijden worden verwerkt. 

Biologische producten zijn namelijk lekkerder. Met name groenten en vlees behouden hun oorspronkelijke smaak en zijn dus authentieker. Biologische boeren houden rekening met de natuurlijke groei van de gewassen en dieren. Daarom kiezen zij voor bepaalde soorten gewassen. Ze telen bijvoorbeeld meer oorspronkelijke groenten. Ze houden ook meer rekening met de wisseling van de seizoenen en de lokale hulpbronnen. Dit alles komt de diversiteit en de smaak ten goede. Daarom kiezen ook steeds meer topkoks voor biologische, vaak streekeigen ingrediënten.

Kies jij voor deze topkoks? Bekijk dan de restaurants op “puur uit eten”.