Kijk eens bij Sawadee reizen. Zij bieden wat je noemt echte vakanties.  Zij bieden actieve en avontuurlijke groepsreizen met respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. Uniek zijn de overnachtingen bij lokale families. Op die manier leer je pas echt een land en haar cultuur kennen.

Er is een grote keuze; om er maar een paar te noemen:

  • wandelen langs berberdorpen in Marokko
  • gletsjers en fjorden in Nieuw-Zeeland
  • kloosterburchten en maskerdansen in de Himalaya
  • vulkanen en zeeschilpadden in Costa Rica

Op zoveel mogelijk reizen worden de Ecotourisme projecten ter plaatse aangedaan. Zo ontwikkelt Sawadee samen met het Wereld Natuur Fonds toerisme projecten die gericht zijn op natuurbescherming. Bij de reis naar Maleisisch Borneo worden verschillende van deze WNF projecten bezocht.

Neem eens een kijkje op de Sawadee website bij de projecten. En zie je een mooi project, dan kun je het met een van de reizen ook in het echt bezoeken.