Op zoek naar unieke kleding? Bij Thamani Fashion koop je kleding voor elk seizoen. Op dit moment vind je er een leuke herfstcollectie bestaand uit kleurrijke blazers, hippe rokken en unieke sjaals.  Thamani Fashion is opgericht door Fiona Vloet en staat voor eerlijke kleding voor een eerlijke prijs.

Bij Thamanijasje_3_septwebshop Fashion draait het naast unieke kleding om verantwoordelijkheid. De kleding wordt op een verantwoorde manier in Tanzania gemaakt  door lokale kleermakers, onder goede arbeidsomstandigheden en voor een eerlijk loon.

Thasmani Fashion zorgt er ook voor dat je precies weet wie de maker is van jouw jurk of blazer, en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs! Immers, je kleren zitten toch zoveel lekkerder als je weet dat de makers goed worden betaald en onder goede arbeidsomstandigheden hebben gewerkt?

Door te werken met korte ketens is het mogelijk deze transparantie te creëren. De kleding wordt ontworpen in Nederland, gemaakt in Tanzania en Thasmani Fashion haalt het vervolgens zelf op bij de makers waardoor ze ook direct contact met hen hebben. Ook de verkoop doet Thamani Fashion zelf.
De stoffen kopen ze in bij de Nida fabriek in Dar es Salaam, die op hun beurt katoen haalt uit de binnenlanden bij Mwanza. De fabriek streeft net als Thasmani Fashion naar duurzaamheid met als speerpunten: welzijn van de werknemers, groen, veiligheid & gezondheid en gelijke kansen voor werknemers.

Over Thamani Fashion
Thamani Fashion is opgericht door Fiona Vloet;  ,,Thamani  staat voor eerlijke kleding voor een eerlijke prijs. Wij gaan er vanuit dat duurzame kleding normaal is. Onze collectie van jurken, rokken, colberts (dames en heren) schoenen enzovoort is op een transparante manier in Tanzania gemaakt. Daardoor weet de koper exact wie de maker van het kledingstuk is”.