De bio ambassadeurs brachten een bio ontbijt naar de ministerraad

In Vlaanderen gaat op zaterdag 1 juni de bioweek van start. Tot en met zondag 9 juni zet Bioforum Vlaanderen biovoeding in de kijker. Dit jaar is het thema “Ik maak bio omdat het werkt”. 12 bioboeren zijn ambassadeur: niet alleen de “klassiekers”, maar ook bv. een bio ijsmaker. Hun voorbeelden zijn puur praktijk, no nonsense en laten zien hoe het ook kan. Wil je niet alleen hun ervaringen lezen, maar liever zelf bio ervaring opdoen? In de bio genietengids vind je maar liefst 90 activiteiten. Zoeken kan je makkelijk op plaatsnaam. Dit zijn mijn persoonlijke aanraders. Druantia in Lier geeft workshops “je eigen natuurcosmetica maken“. Er is een workshop voor haarverzorging en één voor huidverzorging. Een andere leuke: bij Maya – Seven Arrows in Hasselt kan je terecht voor een vegetarische biokookworkshop.Ik wens je alvast veel bio beleefplezier.