Tommy Hilfiger heeft een mooie nieuwe collectie, de Millennium Collectie. Kleding en accessoires voor mannen en vrouwen, met Afrikaanse prints. De opbrengst van deze kleding gaat naar millennium dorp Ruhiira in Oeganda, waardoor je mensen daar de kans op een beter leven geeft.

En je kan het dorp ook zelf bezoeken! Wie de mooiste tweet stuurt met #makeapromise maakt kans op een reis naar Oeganda. Maar je kan je tweet ook ergens anders voor gebruiken: Om Tommy Hilfiger te vragen of zij kunnen beloven dat de kleding onder goede omstandigheden is gemaakt. Daar staat Tommy Hilfiger namelijk niet om bekend. En is het niet een omweg om kleding voor te lage prijzen te laten maken waardoor mensen in armoede leven en vervolgens met de opbrengst van de kleding arme mensen te helpen?

Lees er meer over op http://blog.rankabrand.nl/2012/04/tommy-hilfiger-in-armoede/