Stoere shirts met teksten als “Save water, Shower with me”, “Free from dirt” en prachtige afbeeldingen daaraan herken je de uitgesproken shirts van het merk Filt. Het merk Filt probeert duurzaamheid en eerlijkheid te benadrukken in elk aspect van hun missie.

Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen. De boodschap achter het merk is dat ze mensen bewust willen maken van de wereldwijde klimaatproblematiek op een positieve manier. Met de scherpe teksten en humor zijn ze daar zeker in geslaagd!

One thought on “Stoere eco mannen shirts van het merk Filt

  1. Filt.nl is helaas gestopt. Er is alleen nog een uitverkoop op de site zichtbaar. Jammer want die t-shirts zijn echt de beste kwaliteit die ik ken. misschien kun je dus nog een shirt bemachtigen voor 5 euro, maar er is niet veel over.

Reacties zijn uitgezet