СВЕТИ ГЕОРГИOp woensdag 1 februari opent BiologischeChampagnewinkel.nl haar virtuele deuren. Deze nieuwe webshop zal enkel biologische en biodynamische topchampagnes op de markt brengen van makers als Fleury, Francoise Bedel & Fils, Emmanuel Brochet en Bruno Michel. BiologischeChampagnewinkel.nl brengt hiermee het grootste aanbod biochampagnes van Nederland bij elkaar.

De shop is een initiatief van Frank Rozendaal, die anderhalf jaar geleden de wijnshop BiologischeWijnwinkel.nl lanceerde. Nu is het dus tijd voor biologische Champagnes, een grote liefde van deze groene ondernemer. “Geen wijn zo verleidelijk als Champagne. In Nederland ontbrak het echter nog steeds aan een uitgebreid assortiment Champagnes van biologische en biodynamische herkomst. Daar breng ik met deze shop verandering in, want biologische Champagnes zijn prachtproducten. De makers werken op kleinschalige wijze, ze besteden veel aandacht aan hun product en ze hebben oog voor het leven in de wijngaard. Die aandacht proef je terug in hun Champagnes en dat laat je dubbelop genieten!”

Momenteel biedt BiologischeChampagnewinkel.nl elf Champagnes aan. De komende tijd zullen daar nieuwe Champagnes aan worden toegevoegd en ook volgen er halve flesjes en Magnums (1,5 literflessen). Naast Champagnewijnen biedt de webshop ook verschillende Champagne accessoires en geschenkenverpakkingen.

Om te vieren dat de shop is geopend geeft BiologischeChampagnewinkel.nl tot 1 maart 10% korting op al haar Champagnes. En met Valentijnsdag voor de deur biedt zij nu tevens een prachtgeschenk met een tongstrelende rosé Champagne van Bruno Michel. Als dat geen liefde is….

Kijk voor de openingsactie, het Valentijnsgeschenk en alle Champagnes op www.BiologischeChampagnewinkel.nl