Een uniek concept waar slapen en eerlijke producten worden samengebracht tot een webwinkel met fairtrade, ecologische en biologische slaapartikelen voor baby’s en kinderen. Doezels.nl opent haar virtuele deuren met een passende lanceringactie!

De online winkel is bedoeld voor verkoop van slaapartikelen voor kinderen. Hier vind je merken en artikelen die aansluiten bij het thema ‘eerlijk’ én die een eigentijdse uitstraling hebben. Textiel en kleine accessoires die een bijdrage leveren aan een fijne, zachte en vertrouwde plek om te slapen.

De fairtrade, ecologische, biologisch geproduceerde, met de hand gemaakte artikelen dan wel met opbrengst voor een goed doel hebben allemaal een relatie met slaapcomfort of de slaapomgeving. Het assortiment zal bestaan uit o.a.: pyjamaatjes, slaapzakjes, slaapmutsjes, pantoffeltjes, ochtendjasjes, dekentjes, kussentjes,  bedlinnen, knuffeltjes, muziekdoosjes, nachtlampjes, draagdoeken en omslagdoeken. De producten zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Gelegenheden zouden geboortes en verjaar- en feestdagen kunnen zijn.

Merken die je er treft passen bij het concept van Doezels.nl. Zo ook With a touch of Rose van Anne-Rose Hartman – van der Krabben, met producten gemaakt van biologisch (GOTS) én fairtrade (Max Havelaar) gecertificeerd katoen. “Iets goed doen zit in het dna, en dan gaat het niet alleen om kwaliteit. Op dit vlak hebben wij elkaar gevonden. Ik ben dan ook oprecht blij dat With a touch of Rose leverancier is van Doezels.nl. Bezoek de website, want die mag er zijn!” aldus Anne-Rose.

Het aanbod van fijne producten is ‘natuurlijk’ al reden genoeg om een kijkje te nemen op Doezels.nl. Maar weet ook dat er regelmatig interessante weetjes te lezen zijn over (lekker) slapen of artikeltjes die een link hebben met het thema eerlijk. Laat je ook daarom op de hoogte houden via social media en breng de site regelmatig een bezoekje. Met de ‘vind ik leuk’ button op de facebook pagina van Doezels.nl maak je nu kans op een fairtrade dromenvanger. Of volg @Doezels_nl via twitter om er eentje te bemachtigen.