Eind juni zijn 4 (ex)daklozen, (ex)verslaafden, mensen die in armoede leven en/of psychische problemen hebben, undercover gegaan op zoek naar Aardige Amsterdammers. Gewapend met een verborgen camera zijn ze op jacht gegaan naar stadsgenoten die gewoon aardig voor ze waren. En die waren nog best moeilijk te vinden.

Bekijk het undercover experiment op http://aardigeamsterdammer.nl/zoektocht en help de regenboog groep mee om Aardig Amsterdammers te vinden. Dat zijn namelijk de mensen de ze hard kunnen gebruiken als vrijwilliger bij De Regenboog Groep.  Als vrijwilliger bij de Regenboog Groep kun je iets betekenen voor mensen die het net even moeilijker hebben dan jij. Vrijwilligers die openstaan voor anderen. Voor mensen die verslaafd of dakloos zijn of die het vanwege psychische of financiële problemen niet makkelijk hebben. Met als doel de eenzaamheid en het sociale isolement van deze kwetsbare Amsterdammers te doorbreken. Mooi toch… neem even een kijkje op kijk eens op Aardige Amsterdammer.

 

 advertorial