Op 1 juni startte Arnhem Mode Biënnale, het grootste culturele mode evenement ter wereld. Awearness Fair Fashion, platform voor presentatie en promotie van hippe duurzame mode, laat tijdens deze vierde editie van zien dat Fair en Fashionable hand in hand kunnen gaan. Mode wordt vaak onder slechte arbeidsomstandigheden en met grote milieuschade geproduceerd. Dat dit ook anders kan en wel met ontwerpen uit de eigen modestad Arnhem, toont Awearness Fair Fashion met de presentatie van haar collectief FAIR FASHION Made in [Arnhem] & special guests.

Zin in fashion shows, loungen, exposities en beats? Kom naar het Awearness Fair Fashion Feest op 26 juni 2011 van 15.30 – 19.00 uur op partyship Jules Verne in Arnhem.

Tijdens het Awearness Fair Fashion Feest vindt er een shirts & shoes sale plaats met unieke shirts van Okimono en Elmar Noteboom, de biodegradable sneakers van OAT shoes en vegan leather damesschoenen van Beyond Skin, via En&.

En wil je helemaal zin krijgen om langs te gaan, lees dan eens het enthousiaste artikel van Met Jannemarie. Ook na het feest kun je nog langs bij de Arnhem Mode Biënnale tot 3 juli.

3 thoughts on “Fair Fashion in Arnhem

  1. Nu lijkt het net of de Mode Biennale focust op duurzaamheid. Dat is niet zo, het onderwerp komt zijdelings aan bod in het officiële programma van de biënnale. Awearness Fair Fashion feest is een geweldig initiatief maar maakt geen deel uit van het officiële programma van de biënnale, iets wat wij StoereVrouwen (het duurzaam inkopen leger van jonge vrouwen) een gemiste kans vinden voor Arnhem Energiestad. 1 symposium over duurzaamheid en mode, geïnitieerd door de modeakademie, in een maand tijd vinden wij magertjes bij een zoektocht naar de ware identiteit van mode (het thema van 2011).

Reacties zijn uitgezet