Het is al weken prachtig mooi weer en iedereen is al volop bezig met de tuin. Het is dan ook de hoogste tijd om lekker te genieten van alle arbeid en lekker te luieren in een kleurrijke hangstoel uit El Salvador.

Hangstoel uit El Salvador

De kleurrijke hangstoelen van Wilma’s Wereld zijn gemaakt door handwerklieden in El Salvador, die hun cultuur levend willen houden met traditionele productie technieken. El Salvador is een klein land in Centraal Amerika met een warm en nat tropisch klimaat. Salvadoranen gebruiken hangmatten als bed, omdat deze koeler en comfortabel zijn. De hangmat stoelen hebben prachtige kleuren en worden gebruikt door jong en oud.

Deze hangstoelen kunnen binnen of buiten worden opgehangen. De stoel wordt geleverd met twee kussenhoezen in dezelfde kleuren. U moet deze zelf vullen met kussens! Deze kussens geven de stoel extra stevigheid. WHangstoel wevenilt u een traditionele hangstoel dan haalt u de kussens er gewoon uit.  De stoel is heerlijk om lekker in te luieren in de tuin of te gebruiken als extra stoel in een (tiener)kamer binnenshuis.

Voor meer informatie en het bestellen van een hangmat stoel klik hier. Speciaal voor goodsense lezers nu gratis verzenden.  Vul de code ‘goodsense’ in bij opmerkingen en de verzendkosten worden van het totaal afgetrokken!