Onder het motto “Jij kookt een diner, zij start er een bedrijf mee!” start Microkrediet voor Moeders een Microkrediet voor Moedersdag. Niet geheel ontoevallig valt dit rond Moederdag, maar het is tegelijkertijd ook rond de oprichtingsdatum van microkrediet voor Moeders. 

Hoe werkt het?
Je organiseert op of rond 7 mei een leuk ontbijt/lunch/diner of high tea en nodigt je vrienden, familie of collega’s daarvoor uit. Laat je gezellige etentje sponsoren en doneer hiermee een lening voor een ondernemende vrouw in Azië.

Prijzen
Door mee te doen maak jij kans op een van deze drie prijzen!

Een fantastische armband (de winnaar/winnares mag kiezen uit een serie), een mooi boekenpakket of twee kaartjes voor het FabulousFoodFestival inclusief twee kookworkshops in Haarlem, allemaal mogelijk gemaakt door A Beautiful Story, Orlando Uitgeverij en ZTRDG. 16 Mei zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 6 mei 2011 en uiterlijk 14 mei moet de bijdrage zijn overgemaakt naar Triodos Bank, rekeningnummer 39.03.37.196, t.a.v. Microkrediet voor Moeders, Utrecht. Ga naar de website om je in te schrijven.