online poker newsJe lichaam wassen en drogen is voor veel mensen een dagelijkse gewoonte. Met deze fairtrade handdoeken kun je deze gewoonte doorbreken en je voortaan op een bewuste manier afdrogen.

De handdoeken zijn  in India van begin tot eind op een biologische manier geproduceerd van fairtrade katoen. Zo gebruiken de katoenboeren geen chemische bestrijdingsmiddelen en is de verf milieuvriendelijk. Hierdoor zijn de producten beter voor de producenten, het milieu en natuurlijk ook voor jou.

De textielserie Fair + Green (waar deze handdoeken bij horen) heeft het Max Havelaar keurmerk. Dit onafhankelijke keurmerk garandeert dat de katoen in dit product gecertificeerd is volgens de internationale Fairtrade handelsvoorwaarden. Door het kopen van dit product draag je bij aan betere leef- en werkomstandigheden van katoenboeren in ontwikkelingslanden en ondersteunt u bescherming van het milieu.

Klik  hier voor het kopen van de handdoek met washand! Ze zijn er in de kleuren antraciet en ecru.