Schoon drinkwater is van levensbelang. Nog steeds sterven dagelijks tussen de 10.000 en 20.000 kinderen aan de gevolgen van vervuild water. Dit kan voorkomen worden door arme gezinnen een waterfilter te geven die het water zuiveren van schadelijke bacteriën.
Door het kopen van de sportieve Earth Water bidon geef je een gezin in Afrika een waterfilter. Daarmee drink jij voortaan uit een leuke bidon en help je hen aan een gezonder en beter leven!

Klik hier om de bidon te kopen en het waterfilter weg te geven!

Bidon en waterfilter

Bidon en waterfilterOne thought on “Koop een bidon en geef een waterfilter kado!

  1. Opmerkelijk dat deze bidons, van een merk dat de beschikbaarheid van schoon drinkwater wil verbeteren, van polycarbonaat (nr 7) zijn gemaakt dat bisfenol A in de inhoud van de bidon kan lekken. Bisfenol A is nota bene een verboden giftige stof in Canada, het land waar Earth Concept is ontstaan. In de EU is het momenteel alleen verboden in babyflesjes, maar voor “schoon drinkwater” zijn deze bidons voor de gebruiker helaas niet de veiligste optie.

Reacties zijn uitgezet