De duurzame website voor Rotterdam en omstreken, biowatcher.nl, heeft er na de BIO Blog opnieuw een afsplitsing bij: BIOwatcher’s digitale etalage. Het zal geen verbazing wekken dat in deze etalage uitsluitend duurzame, biologische en lokale producten te vinden zijn. Dit loopt uiteen van handige bokashi-emmertjes waar je van al je gft en keukenafval een uitstekende grondverbeteraar kunt maken, tot rabarberwijn ‘appellation controlée’ van eigen bodem. Ook vers biologisch honden- en kattenvoer heeft een plekje. En als je dan toch besteld, dan neem je natuurlijk meteen wat plukverse groenten en fruit van zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon mee.

Net als zijn grotere broer is de etalage streekgebonden en afhalen is daarom het meest voor de hand liggend. Het BIOwatcher-team is steeds op zoek naar nieuwe producten en het assortiment zal nog worden uitgebreid. Hou het in de gaten op www.biowatcher.nl/bioshop.