De kleding van Green Baby uit Londen is al jaren erg populair in Engeland. Bettina Jonker van Bij Izzy heeft dit prijswinnende (Fashion Award 2010 in de eco categorie) merk een tijd geleden gespot. “Hoogste tijd dat Nederland ook kennis gaat maken met dit fabuleuze merk” dacht Bettina en haalde het naar Nederland. De kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en gekleurd met low impact stoffen. Het is dus veilig voor je kindje en het milieu. Bovendien wordt het gemaakt op een Fairtrade project in India.

Green Baby maakt kleding voor jongens en meiden van 0-6 jaar. Ze kijken goed naar de ontwikkelingen op mode gebied en zorgen dat het goed draagbaar en stijlvol is voor kinderen. Ze brengen 2 grote en 2 wat kleinere collecties per jaar uit.

Bij Izzy heeft nu een greep van de collectie in de winkel op www.bij-izzy.nl. Komende periode zal de collectie steeds uitgebreider worden.