De keuze aan biologische producten wordt steeds groter en op steeds meer plaatsen zijn producten verkrijgbaar. Soms is het echter nog zoeken naar producten bij jou in de buurt. En daar biedt Eetbiologisch.nl uitkomst. Via internet kun je je biologische boodschappen bestellen en  thuisgestuurd krijgen.  Daarmee is Eetbiologisch.nl de eerste webshop voor biologische producten in Nederland, die zich specifiek richt op consumenten.

Elvira Zervos vertelt: “Eetbiologisch.nl is er voor consumenten die wel bewust met hun voeding en lichaam omgaan, maar niet de tijd hebben om uitgebreid boodschappen te doen. Via de webwinkel kunnen klanten namelijk heel eenvoudig biologische boodschappen bestellen.” 

Het assortiment is uitgebreid, en gaat van koffie en thee tot schoonmaakmiddelen en kruiden.  In de toekomst wordt het assortiment verder uitgebreid met onder andere streekproducten uit de Achterhoek en Liemers. Versproducten is logistiek natuurlijk lastiger, dus die liggen wat verder in het verschiet. Als die er eenmaal ook zijn wordt het echt een compleet assortiment biologische producten. Voor wat er nu al allemaal is, kijk op eetbiologisch.nl.