2 december: DesignFAIR
StoereVrouwen Arnhem nodigt consumenten én ontwerpers uit om zich op 2 december 2010 te laten inspireren door innovatief, duurzaam design op het gebied van wonen. Kijken, voelen én kopen, met presentaties van ontwerpers. Van 17.00-21.30 in de Van Muijlwijkstraat 21 Arnhem.
Toegang gratis: Met lekkere hapjes van De Vegetarische Slager en Biococktails van de JuicySisters.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilma Mulder: wilma@multimediamakelaar.nl

9 december: Get your partydress
Op 9 december houden de store vrouwen een hip modefeest aan de Nieuwe Kade 7, in het pand van 2Switch. Je kunt daar bijna gratis aan een nieuwe feestoutfit kunt komen. De entree bestaat uit twee mooie feestkledingstukken en 5 euro. Het feest is inclusief biologische hapjes en drankjes en een goodiebag. Bovendien krijg je tijdens het feest stylingtips en kun je ter plekke je kleding laten vermaken zodat je er tijdens de Kerst tiptop uitziet in je ‘nieuwe’  outfit. Van 19.30 – 22.00 uur.

Voor meer informatie over activiteiten van stoere vrouwen, kijk op de landelijke website.