Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het handig om alvast eens rond te neuzen naar lekkere wijnen en champagnes.
Voor een goede, biologische champagne bestaat sinds kort een heel handig adres: Agoston & Krieger, Organic Champagne is de  eerste 100% organic champagne-importeur in Nederland.
In hun assortiment vind je biologische en biologisch-dynamische champagnes van Leclerc Briant, Larmandier-Bernier en Franck Pascal (allen gecertificeerd met het keurmerk van Biodyvin of Demeter).

Bij Taste & Tintle vind je vier soorten biologische bubbels: een Crémant, een Cava, een prosecco en een mousserende witte wijn.

Cadeautje
Wil je een biologische champagne cadeau geven? Agoston & Krieger heeft een mooie,  duurzame verpakking gemaakt  van 100% gerecycled karton. Hierin kun je  een fles (natuurlijk bij voorkeur biologische) champagne in stijl verpakken, geven of laten bezorgen.

Ook Geschenk met Verhaal heeft een biologische champagne in het assortiment. De Bruno Michel champagne komt uit de dorpen van Pierry en Moussy in de sud-Epernay subregio van de Champagne en wordt al sinds 1999 geproduceerd door Bruno Michel.

Woon je in de buurt van Den Bosch? Dan kun je Shortcut Fietskoeriers inschakelen om een biologische champagne, wijn of fles vruchtensap op verantwoorde wijze te laten bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de José Ardinat, Champagne Brut Carte d’Or. Deze biologische Champagne is 15 maanden gerijpt, heeft een mooie gouden kleur en een klassieke smaak met een vleugje appel.

– > Les Chèvres Pierreuses is een kraakheldere, frisse, witte champagne gemaakt van druiven afkomstig van één wijngaard in Cumières.  Te koop in de webshop van Agoston & Krieger.