секцииLimiTee is een uniek T-shirt van biologisch katoen met een illustratie van een kunstenaar erop. Hoe kom je aan zo’n T-shirt?
Ze zijn niet in de winkels te koop. Ook niet via een webshop. Je komt eraan door een abonnement te nemen… Als je dat doet krijg je vier keer per jaar zo’n bijzonder bedrukt T-shirt met korte mouwen op je deurmat.

Illustratoren
Op elk T-shirt staat een actueel onderwerp op het gebied van duurzaamheid. Er zijn al enkele illustratoren die hebben toegezegd een illustratie te maken. Onder hen illustratoren van NRC Next Tomas Schats, Lobke van Aar en Roel Venderbosch. Klik op hun namen voor een impressie van hun werk.

Biologische katoen
De T-shirts zijn gemaakt van biologisch katoen en met de hand gezeefdrukt door de mannen van Groene Was. De T-shirts zijn altijd uitgevoerd als een limited edition, want het aantal LimiTee T-shirts is gelijk aan het aantal abonnees. Een jaarabonnement kost 100 euro. Je kunt de T-shirts ook cadeau doen, per stuk (30 euro) of als jaarabonnement .

Het eerste T-shirt verschijnt op 13 december! Je kunt nog bestellen…