Op donderdag 2 december van 16.oo tot 21.00 uur bieden 5 Nederlandse webshops met en ‘fair verhaal’ hun artikelen aan op een SinterKerst-Sale in de Rotterdamse binnenstad, aan de Schiedamsevest 91. Er zijn 6 kramen met cadeautjes voor 2, 5, 10, 15, 20 en 30 euro. Daarnaast zijn er ook nog een sneldichter en een inpakservice. Een makkelijke en leuke manier dus om verantwoorde kadootjes te kopen! De volgende webshops doen in ieder geval mee, maar daar kunnen er nog best meer bij komen:

Chatoui, recycling en sociale productie in Nederland

Sandra Claesen, breit ter plekke kadootjes van restanten wol

T-scarf, recycling

Upcycled, recycling

Zoete Appel, eco en recycling

Locatie: De gloednieuwe horecazaak Blender, hoek Witte de Withstraat /Schiedamsevest Rotterdam, achter de winkel van Marlies Dekkers. Het exacte adres is Schiedamsevest 91-93, 3012 BG Rotterdam