De donkere, natte, koude dagen van de herfst en de winter komen er weer aan.. Maar ook de tijd van sfeervol kaarslicht en mooi gedekte tafels. Verras je gasten eens met een sfeervol gedekte tafel met deze prachtige kandelaars erop. Ze zijn gemaakt van restjes kaarsen uit allerlei kerken. De kandelaar is 33 cm hoog en 15,5 cm breed. Het is een ontwerp van atelier OZO en de kandelaar kun je o.a. kopen via de webshop van Villafair. Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en ivoorwit. 

VillaFair is een winkel die graag wil bijdragen aan een betere en leukere wereld. Zij selecteren allerlei mooie, handige, zuinige en grappige artikelen en bieden deze aan via hun online warenhuis. Vrijwel alle alle producten zijn biologisch en/of fair trade.

Bij deze kandelaars hoort natuurlijk ook mooi tafellinnen. Daarvoor moet je zijn bij Pure Coverz. Zij hebben tafellakens van biologische katoen, katoensatijn en twill. In prachtige kleuren en dessins. Een kleine greep…