KidsEcowear presenteert met veel plezier de “Yellow Submarine” collectie gemaakt van 100% organisch katoen! De collectie bevat een mooie selectie van ontwerpen uit de baanbrekende animatiefilm. Voor elk ontwerp en stijl heeft Apple goedkeuring moeten geven voor de verkoop.

Het loopt goed in Engeland. Zelfs leden van de McCartney family hebben deze items aangevraagd en er zijn enkele zeer beperkte oplage volwassen formaat “Lucy” toppen gedoneerd aan het management van Lennon voor het inzamelen van geld voor het Lupus Charity fonds, een ziekte waar Lucy Vodden door getroffen werd. Zij was de inspiratie voor het klassieke nummer ‘Lucy in the Sky with Diamant’.

De collectie is nu dus ook in Nederland verkrijgbaar. De ontwerpen op de shirts en jurkjes bestaan uit de Yellow Submarine, Lucy in the Sky with Diamonds, waarin gebruik is gemaakt van Swarovski Kristallen en een Pop uitvoering met de gezichten van de Beatles in een Pop Art stijl!
Bekijk en bestel op www.kidsecowear.com