ZaaiPret biedt allerlei biologische zaden, die je in en rond huis zaait. Met deze vrolijke producten wil Zaaipret mensen stimuleren een deel van hun groenten en kruiden zelf te zaaien. De lol beleven van zelf telen, je eigen producten eten en tegelijkertijd het aantal vervoerskilometers van etenswaren beperken. Een mooi streven natuurlijk.

Er zijn vier verschillende zakjes verkrijgbaar met elk een eigen thema:

Feest
Drie heerlijke saladebloemen. Een feest op je bord! Goudsbloem / Oostindische kers / Komkommerkruid

Geur
Drie onmisbare keukenkruiden. Voor iedere dag! Tijm / Basilicum / Koriander

Stoer
Drie grote groenten die vragen om een groot mes! Koolraap / Courgette / Pompoen

Snel
Drie kiemgroenten. Zaaien en na vijf dagen al oogsten! Chinese bieslook / Rucolakers / Mosterdkers

Met het  jaarpakket kun je een heel jaar zaaien en genieten van je eigen biologische producten. Op de website vind je informatie over hoe je de zaden kweekt en recepten om het gezonde resultaat lekker op te eten. Ook kun je hier het biologische zaaigoed bestellen. Kijk eens op de website: www.zaaipret.nl