Een schilderij van Ans Markus, het manuscript van een gedicht van Bart Chabot, een avondjurkje van Marlies Dekkers, een schilderij van Fokke en Sukke van Jean-Marc van Tol, een foto van Kadir van Lohuizen, een lied van Spinvis, een schilderij van Henk Helmantel en een sieraad van Bibi van der Velden…. Ze kunnen allemaal in je bezit komen. Als je maar genoeg biedt!

Op zondag 6 juni is er om 15.30 uur in Kasteel Groeneveld in Baarn een veiling van de kunstwerken die in de serie NatuurTalent  zijn gemaakt in de Nationale Parken. Elke kunstenaar bezocht een van de nationale parken en maakte vervolgens een kunstwerk met het natuurgebied als inspiratiebron. De kunstwerken kun je na de uitzending online bekijken.
Aanstaande donderdag is de vijfde uitzending met Spinvis te zien bij de NCRV om 19.55 op Nederland 2. Hij bezocht Nationaal Park Lauwersmeer en schreef daarover een lied. De naam van de koper van dit lied zal hij in het lied verwerken.

Voorafgaand aan de veiling op 6 juni in kasteel Groeneveld kun je de kunstwerken tussen 13.00 en 15.00 uur in het echt bekijken. Je moet je dan wel aanmelden via de website.
De opbrengst van de veiling gaat naar de Nationale parken.