Shainsware is van start gegaan met de verkoop van gerecyclede armbandjes geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De armbandjes komen uit Amerika en kunnen door de kinderen zelf samengesteld en aangepast worden.

De armbandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen doormiddel van losse iconen zelf worden samengesteld en aangepast. Met de armbandjes kunnen kinderen zelf aan de slag. Zo kunnen ze letters, cijfers of grappige iconen op de armband plaatsen. In de armbandjes zitten hiervoor speciale gaatjes waar je de iconen in kunt klikken om zo een woord of meerdere woorden te vormen.

Zowel de armbandjes als de verpakkingen van Shainsware zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Shainsware verkoopt eco vriendelijke producten met een boodschap en doneert jaarlijks een deel van haar opbrengst aan een goed doel.