Een paar weken geleden was EEN jarig en vierde feest door schoolpakketten uit te delen aan kinderen in Afrika. Op 1 mei eindigde dit verjaardagsfeestje en was het tijd om te kijken hoeveel kinderen we naar school hadden geholpen. Voor elke tien nieuwe EENtwitteraars, EENhyvers en EENsupporters beloofde wij één schoolpakket in te kopen bij Edukans. Met de actie ‘Heel Nederland deelt uit’ wil Edukans iets doen aan het gebrek aan schoolmateriaal in Afrika. Veel kinderen gaan niet naar school haken al snel af doordat ze geen schoolmateriaal hebben.  

Aan het einde van het feestje stond de teller bij EEN op het 121 pakketten! De paketten zullen verdeeld worden onder 107 kinderen die nu naar school kunnen. Hiermee staat EEN op de derde plaats van gulste gevers van de Edukansactie! Momenteel staat de teller bij Edukans op 3650 ingezamelde pakketten. Namens het hele EENteam willen wij alle nieuwe EENsupporters, EENhyvers en EENtwitteraars bedanken voor hun inbreng. Mede dankzij jullie hebben nu 107 kinderen in Afrika een grotere kans om iets van hun toekomst te maken! Ook namens hen Bedankt!