BIOwatcher, de site voor bio- en duurzame trends in Rotterdam en omstreken, heeft er nu een nieuwe, op zichzelf staande pagina bij: BIO Blog. BIO Blog gaat door waar BIOwatcher eindigt: je vindt er niet alleen ‘gevestigde’ Rotterdamse instanties als het Rotterdams Milieucentrum en Transition Town Rotterdam, maar ook interviews met mensen die een passie voor een milieu-aspect hebben en een verslag van evenementen op bio- of fairtradegebied. Verder geeft Anna’s kookblog een kijkje in de duurzame keuken: waar worstelt de moderne milieubewuste kok zoal mee? Kijk ook op deze kookblog om inspiratie op te doen voor de maaltijd van vanavond. De rubriek BIO-tjes, ten slotte, is bestemd voor groene initiatieven in en rond de stad.

Hoewel BIO Blog net als grote broer BIOwatcher gericht is op Rotterdam en omstreken, kan hij ook voor inwoners van andere plaatsen interessant zijn. Lees bijvoorbeeld over Franks passie voor zijn ‘Wonders of Waste’, een rally naar Rome die binnenkort plaatsvindt en waarbij de deelnemers uitsluitend mogen rijden op gebruikte frituurolie. Of bekijk de nieuwe fairtrade-kledingcollectie van de Wereldwinkel. BIO Blog blijft zich ontwikkelen, dus neem geregeld een kijkje of abonneer je op de RSS Feed voor de laatste berichten.

En vergeet natuurlijk ook niet meteen even door te klikken naar biowatcher.nl, al is het maar om de nieuwe duurzame bloemenwinkel in het hartje van Rotterdam of de recentelijk toegevoegde restaurants te bekijken.