Zazou Kids’ fashion verkoopt een veel duurzaam geproduceerde Hollandse kindermode. Vooral voor baby’s en kleine kinderen is biokatoen heel belangrijk… Dus als het beter, verantwoord en schoner kan, dan doe je dat natuurlijk! De babykleding moet wel leuk en hip zijn… en daar is bijvoorbeeld Sprout Kingdom.

Dit babykledingmerk van Hollandse bodem is in 2008 van start gegaan en presenteert haar tweede zomercollectie. Die bestaat uit eigenwijze kleding met originele all-over prints voor meisjes en jongens van 0 tot en met 4 jaar. De collectie wordt geprint op zachte biologische katoen, en kenmerkt zich door vrolijke kleuren en een mix van prints. Er wordt komende weken hard gewerkt om nog meer artikelen aan de collectie toe te voegen in de webshop. Kijk af en toe dus eens op Zazou wat voor moois er nu weer bijgkomen is.