Iedereen weet dat er iets aan de hand is met natuur en milieu en we zijn best bereid daar iets aan te doen. Alleen ontbreekt het ons vaak aan concrete voorbeelden. De tentoonstelling Cradle to Cradle ‘Alle dagen feest’ maakt een bruggetje tussen de vele goede initiatieven die er in Nederland zijn en het publiek. De tentoonstelling vertelt het positieve verhaal over een nieuwe duurzame revolutie in de vorm van een interactieve kermis.

De Cradle to Cradle tentoonstelling laat zien wat Cradle to Cradle is en wat het kan betekenen. Wat de overheid en het bedrijfsleven doet op het vlak van Cradle to Cradle en vooral: wat bezoekers er in hun dagelijks leven zelf mee kunnen!  De tenstoonstelling staat op dit moment in Amsterdam. Het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer heeft de primeur. 

Eind mei is de tenstelling te zien op het lifestyle Event BE BETTER. Deze tentoonstelling past helemaal in de beleving van het LifeStyle Event BE BETTER. Een positieve verandering teweeg brengen, dat is wat het LifeStyle Event BE BETTER wil doen. Tegenwoordig willen we allemaal verantwoord leven, maar het liefst wel gemakkelijk. Gewoon, lekker leven en waar het kan, kiezen voor het betere alternatief.

Waar en wanneer?
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2010 ben je van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. De hele dag door zijn er lezingen op allerlei gebied van experts en exposanten die op welke manier dan ook BETTER als kernwaarde hebben. Meer informatie kan je vinden op de website van het Event: http://www.bebetterbeurs.nl.