De olympische winterspelen zijn uit het zicht verdwenen, maar je kunt je alweer voorbereiden op een volgend wereld sport evenement. Crispy Colours brengt speciaal voor het komende WK drie unieke voetbalpoppen op de markt. Met deze poppen is het gegarandeerd scoren!

De drie poppen, een leeuw, giraffe en een aap, zijn in het tenue van het Nederlands elftal gestoken. Voor-en achterop prijkt de tekst Holland. Marco van der Straten, eigenaar van Crispy Colours: “Zoals alle producten van Crispy Colours zijn de voetbalpoppen volledig fairtrade handgemaakt en ook nog eens ecovriendelijk geproduceerd. En met de WK-poppen van Crispy Colours is het zelf dubbel scoren: met de aankoop van een pop steunt de koper de bouw van een school in Sri Lanka.”

De adviesverkoopprijs is € 17,95. De poppen zijn leverbaar vanaf 1 april, ondermeer bij alle filialen van De Bijenkorf. Winkels kunnen de poppen vanaf nu bestellen bij Iniziosales. Dus wie weet zijn de WK-poppen ook binnenkort in enkele webshops te verkrijgen. De oplage is gelimiteerd, dus op = op!