Van de week is de webshop De Biologische Babykamer geopend. In deze spiksplinternieuwe webshop is van alles te koop om de kamer voor jouw eigen nieuwe wereldburger in te richten met biologische producten.

De website is een initiatief van Amber van den Braak. Zij stelt dat steeds meer mensen  zich bewust zijn van het belang van biologische producten. Maar wanneer je op zoek gaat naar biologische producten voor de babykamer valt het aanbod tegen. Met de nieuwe  website biedt De Biologische Babykamer in groeiende mate een one-stop-shop. Ze  verkopen alles om het babybedje op te maken, maar ook basiskleding, badartikelen en verzorgingsproducten. 

Ledikant
Een baby brengt een groot gedeelte van de eerste levensjaren door in zijn of haar bedje. Juist daarom is het belangrijk dat het bedje een gezonde en veilige omgeving biedt. De biologische babykamer verkoopt onder andere matrassen van kokos of een combinatie van kokos en natuurrubber, die voor het juiste slaapklimaat zorgen. Dat ze bovendien milieuvriendelijk zijn is natuurlijk belangrijk. In de webwinkel is ook beddengoed van biologische kwaliteit verkrijgbaar. 

Kleding en verzorgingsproducten
Naast een compleet assortiment aan beddengoed, biedt de biologische babykamer een collectie van basiskleding, badartikelen en verzorgingsproducten, allemaal van biologische kwaliteit. Verkrijgbaar zijn onder andere rompers, pyjama’s, slaapzakken, badcapes, luiers, wikkeldoeken en spuugdoeken.

Kortom…. is er een kleine op komst…. ga eens langs bij www.debiologischebabykamer.nl.