De nieuwe website BIOwatcher is zojuist gelanceerd. BIOwatcher houdt de bio- en duurzame trends in Rotterdam en omstreken in de gaten. Dat sluit mooi aan bij de heersende ‘bio-gedachte’ en de zo belangrijke duurzame trends van deze tijd. BIOwatcher is voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan een beter milieu – voor zowel mens als dier.

Tot voor kort bestond er voor de regio Rotterdam nauwelijks iets waarop duurzame initatieven tot hun recht kwamen. Dat kon niet, vonden Anna Penta en Mick Willemsen, zeker niet anno 2010. Daarom zijn ze gestart met BIOwatcher. Op de site komen alle bedrijven en particulieren aan bod die ‘groen’, ‘duurzaam’ of ‘biologisch’ bezig zijn. Zij worden in de schijnwerpers gezet, zowel met een heldere beschrijvende tekst als met aansprekende foto’s.

Iedereen die een kandidaat kent die voldoet aan de gedachte waar BIOwatcher voor staat, wordt uitgenodigd deze aan te melden. BIOwatcher staat ook open voor ‘groene tips’. Heb je zelf iets groens georganiseerd, of weet je van een eerlijke happening die staat te gebeuren, laat het weten. Mogelijk staat ook jouw initiatief binnenkort op BIOwatcher.