Met deze schoenen aan je voeten ga je nooit meer ongezien over de dansvloer of over straat… Osborn schoenen zijn schoenen om mee op te vallen!

Ze zijn ontworpen door de Osborn design groep in Brooklyn, New York. Oftewel het kunstenaarsduo Aaron Osborn en Carla Venticinque-Osborn. Zij laten deze opvallende schoenen maken door een fairtrade organisatie in Guatemala. Zo ondersteunen Aaron en Carla de lokale bevolking door werkgelegenheid te bieden. Het productieteam in Guatemala bestaat nu uit 21 vaklieden. En de bedoeling is dat het voorlopig blijft groeien.

Elk paar schoenen is met de hand gemaakt en dus one-of-a-kind! De zolen van de schoenen zijn van leer en het bovenwerk is gemaakt van vintage stoffen, zoals oude kleding en dekens. De stoffen zijn afkomstig uit de kleine stad Le Esperanza in Guatemala. De vrolijke prints zijn bijna allemaal gebaseerd op traditionele ontwerpen.

Durf jij deze stappers aan? Ga dan naar de webwinkel en bestel een paar.