advertorial


Echte verhalen ontstaan door mensen. Mensen die zich inzetten voor andere mensen. Voor de één is het vrijwilligerswerk of groene energie, voor de ander het ondersteunen van jong talent. Een echt verhaal is voor iedereen anders, maar altijd eerlijk en recht uit het hart. Op de website www.echteverhalen.nl nodigt Fortis Bank Nederland iedereen uit die zich inzet voor een goed doel of een bijzonder, ontroerend, inspirerend of leuk verhaal heeft om dit te delen.

Eén van de echte verhalen is dat van Joke Wittekoek. Joke Wittekoek is de oprichtster van de stichting JW Support. Een stichting die zich inzet voor straatkinderen in Bangladesh. Met haar kerstengelen actie zamelt ze op dit moment geld in voor de inrichting van een ziekenhuis. De kerstengelen zijn gemaakt in Bangladesh en voor 50 cent te koop op de website van de stichting. Bekijk het filmpje of ga naar de website www.echteverhalen.nl voor meer informatie.