trui-Forvi

Deze stoere warme trui is nieuw, maar gemaakt van oude truien. Daardoor is een mix ontstaan van allerlei materialen zoals wol, katoen, polyester, zijde. De trui blijft mooi in vorm, kan gewoon in deforvivest wasmachine, kriebelt niet en gaat nog jaren mee. Bij de productie zijn geen kleurstoffen toegevoegd. Dus een erg milieuvriendelijke trui van gerecycled materiaal!  
Het merk is Forvi (voorheen ook wel Via Pubblica, JFK en Privata). De truien vind je onder meer in de winkels Looks Goed, Good-looking en  Bever.

7 thoughts on “Oud-en-nieuw trui

 1. Hallo,

  Ik heb denk al meer dan 15 jaar een trui v viapublica.
  Een suuuuper trui met col en kabels .
  Heb hem toen op Texel gekocht , hij is nu na al
  Die jaren een beetje uitgezakt maar ik was hem
  En doe hem in de droger en hij is nog prachtig.
  De winkel op Texel waar ik hem had gekocht is er niet meer
  En wist niet waar ik ze kon kopen.
  Nu heb ik er weer 1 gekocht vind het zulke fijne truien.
  Ik vind het ook een mooi systeem, van oude weer
  Nieuwe maken.

 2. Mooie trui heeft die man aan! Heel apart dat het is gemaakt van oude truien. En het recyclen van oude truien is ook meteen goed voor het milieu. Zo’n warme trui zo ik zelf ook kunnen dragen en het zou prima in mijn garderobe passen.

 3. Wij ”FORVI” hebben een zeer uitgebreide kollektie in truien
  en vesten voor dames en heren in deze unieke recyclede kwaliteit
  Comfortabel draagbaar met een lange levensduur.
  Een ”FORVI” wordt alleen maar mooier en comfortabeler
  door het dragen.

  M

 4. Ik zit er ernstig aan te denken zo’n exemplaar te kopen.
  Maar ze waren soms wel vrij stug. weet iemand of ze soepeler worden in het dragen? Zoals de verkoopster zei?

 5. Erg mooi maar, ik dek niet voor iedereen. Heeft een beetje een geiten-wollen-sokken uitstraling.

Reacties zijn uitgezet