isabooties.jpgIsaBooties babyslofjes veroveren nu ook Nederland. De slofjes zijn al erg populair in de Verenigde Staten en komen nu ook steeds meer in de mode in Nederland. Deze slofjes zijn onder meer gemaakt van Ultrasuede, een gerecyclede kunststof. Verder zien ze er mooi uit en zijn superzacht!

Bovendien kan je deze slofjes wassen in de wasmachine. Door het materiaalgebruik (hennep of Ultrasuede) blijven deze slofjes mooi en gaan ze niet pillen. Het zooltje is gemaakt van Toughtek een super antislip materiaal, waterproof en biedt weerstand tegen kleine stukjes glas, splinters etc. De slofjes zijn onder andere te koop bij www.bij-izzy.nl .

De slofjes zijn niet uit te krijgen door de baby’s zelf. Dus geen verloren slofjes meer! Ze worden verpakt in een leuk doosje, overigens van gerecycled papier en gedrukt met soya-inkt, waardoor ze ook nog eens leuk zijn om cadeau te geven.