0300-marcheer-mee-met-stoerevrouwen-in-het-hele-landDat is het motto van StoereVrouwen.nl. Een leger van kooplustige vrouwen gaan de strijd aan. Ze gaan de natuur redden, mensen ver weg een goed inkomen geven en dieren netjes behandelen. En dat doen ze … door te winkelen!

De manier waarop wij ons kleden, ons opmaken, eten en drinken, het huishouden doen, met vakantie gaan en elkaar cadeaus geven maakt het verschil in de wereld. Als je toch wat koopt kun je maar beter bewust kopen!  Zeker nu de feestdagen eraan komen met alle shoppen van dien belangrijk om even bij stil te staan.  

Denk eens aan fairtrade en milieu vriendelijke producten. Zo voert Stoere Vrouwen op dit moment campagne voor een eerlijke chocolade letter voor De Groene Sint. Op 20 november zijn de regimenten op pad geweest op zoek naar duurzame chocoladeletters. Aanstaande vrijdag gaan ze erop uit om de verschillende winkelketens op de resultaten aan te spreken.

Tony Chocolonely heeft natuurlijk prima slaafvrije chocolade voor de sint, maar helaas zijn de letters in de webshop inmiddels alweer uitverkocht. Ook de chocoladeletters van Verkade zijn allemaal eerlijk gemaakt. Op zoek dus naar Verkade of Chocolonely chocolade letters.