computer

Ook bedrijven worden steeds groener… Duurzame bedrijfsvoering staat tegenwoordig op de agenda in menig kantoor. Hopelijk een trend die zich de komende jaren voortzet. Ook in deze tijd van kerstkaarten en kerstpakketten kun je als bedrijf verantwoord uit de hoek komen. En dat  betekent echt niet dat je sober en saai voor de dag komt. Kijk maar eens in het assortiment van Greenmotion, Green Products Promotions, Green Giving , C&I GiftsBureaubewust en de Bespaarbazaar. Zij hebben een heel groot assortiment van originele, grappige en vooral bijzondere premiums en geschenken. Een greep: pennen van mais, een ecobutton voor de computer, een rekenmachine op waterkracht, een douchecoach, een memogarden voor op je bureau, een rugzak gemaakt van petflessen, een fotolijst van bamboe, een opvouwbaar vogelhuisje van karton waarop je je bedrijfslogo kunt drukken, een pakketje biologische bloembollen, een nietmachine zonder nietjes….. Ideeën genoeg!

Met de Ecobutton die je hierboven ziet kun je heel gemakkelijk energie besparen. Zet de knop om en bespaar energie met je computer. De Ecobutton sluit je aan op een USB-poort op je computer. Je legt de Ecobutton naast je toetsenbord. Even pauze? Druk dan op de button en je computer valt in de slaapstand. Dat levert al gauw 70% energiebesparing op. Zodra je op een willekeurige toets op je toetsenbord drukt, ontwaakt je computer weer en ben je terug op de plek waar je was gebleven. De bijgeleverde software rekent uit hoeveel elk slaapje bespaard heeft.
De Ecobutton is geschikt voor Windows 2000, XP en Vista.