advertorial

Drie  illustratoren hebben voor Terre des Hommes getekend. Het originele kunstwerk hangt bij de projecten van Terre des Hommes. In dit filmpje zie je Darrin Umboh aan de slag.

visual_01_thumbOver zijn illustratie zegt hij zelf: “Ik heb me laten inspireren door het project tegen kinderprostitutie in Bangladesh. Concept: het meisje wordt opgevangen en gedragen door twee handen. Eén Mickey Mouse-achtige hand, die staat voor westerse hulp (Terre des Hommes) en één hand voorzien van henna-tattoos, die staat voor de goedwillende mensen in Bangladesh. Dit laat zien hoe het succes van elk project valt of staat met de samenwerking tussen Terre des Hommes en de locale organisaties”.

Zo zijn er ook illustraties van DEDass en Maki. In de illustratie van Maki worden de dromen van kinderen verbeeld. Jij kunt ook één van deze fraaie illustraties in je bezit krijgen als je ook voor Terre des Hommes tekent en donateur wordt. Zo help jij Terre des Hommes om kinderuitbuiting te stoppen. Doe mee en teken ook!