sugasuHeb je de SugaSu armbanden al eens gezien?

De lichtgewicht SugaSu armband is een handgemaakt armbandje vervaardigt uit gereyclede treklipjes van blikjes, in elkaar geregen met satijnlint. Doordat het satijnlint op een speciale manier door de lipjes is geregen, is de armband flexibel.  Hierdoor is hij gemakkelijk over de hand te schuiven en eventueel passend te maken door hem even een beetje aan te knijpen.

Voor de zekerheid nog even de melding dat de SugaSu armbanden geen scherpe randen of haken hebben! Daar worden de lipjes streng op geselecteerd. Dat kan omdat de armbanden met de hand lipje voor lipje worden gemaakt door Susanna Bronger. Sugasu staat dan ook voor typisch Suzanna. Omdat Suzanna al jaren recycling hoog in het vaandel heeft bij haar creatieve creaties. 

Wil je meer lezen over de armbanden kijk dan op de site van Suzanna. Wil je er wel eens één bestellen kijk dan bijvoorbeeld Bij Izzy, webwinkel voor trendy en milieubewuste kleding.