Aanstaande zondag 20 september organiseert Sincero fair fashion de derde Green Fair in Utrecht. Deze gratis consumentenmarkt met mens- en milieuvriendelijke producten vindt plaats bij de Moestuin in Utrecht van 10:00 tot 16:00. Het thema is “Van Binnen en Buiten Mooi“. Het is de start van de Week van de Smaak dus naast eerlijke en biologische spulletjes voor het uiterlijk is er van alles te proeven.

home1

Naast Sincero (dames-, heren en kinderkleding) zijn er diverse andere ‘groene’ bedrijven vertegenwoordigd op deze Green Fair. Waarvan vele al eens figureerden op GoodSense. Om mooie gelegenheid om er verschillende tegelijk eens “live” te bekijken. Bijvoorbeeld webwinkel Trikoo uit Utrecht met biologische wol, voor de stitch ‘n bitches onder ons.

Bij Beken Kleur kunt u terecht voor kleuradvies, voor accessoires uit Kenia bij Wanawa. Er zijn diverse(kinder)kledingkramen die normaal alleen via internet verkopen: Streep & Co, Ekodepeko Zjuup en Natur-elle. Voor fairtrade shirts en streetwear kun je terecht bij De Katoenfabriek en 100%Halal. Voor olijfoliezeep bent u bij Aleppo aan het goede adres en voor natuurcosmetica bij webwinkel Liever Natuurlijk.

Rond 12 en 14 uur kunt u kijken naar een spetterende modeshow en tussendoor kunt u een yogales volgen van Yogacentrum Bunnik. Ook yoga voor kinderen!

Ondertussen kunt u bij It´s Organic proeven van biologische wijntjes met bijzondere zalm van Wilde Alaska Zalm.

U kunt Canaan olijfolie uit het land van Melk en Honing proberen en we hebben Chicza; de eerste biologisch afbreekbare kauwgom, rechtstreeks uit het Mexicaanse regenwoud!

En de mensen van de Moestuin zorgen natuurlijk ook voor lekkere broodjes en drankjes.

U kunt voedingsadvies krijgen bij VoedWel en de calorieën er weer af fietsen bij Colorbike. De kinderen kunnen zelf appelsap persen of geschminkt worden en er zijn heel veel speeltoestellen.

Omdat er een aantal webwinkels vertegenwoordigd is, is dit natuurlijk een unieke kans om hun producten eerst eens ‘in het echt’ te zien, proeven, voelen en passen, alvorens het aan te schaffen!

Kom dus gezellig langs! De toegang is gratis! Van 10-16 uur in
Moestuin Utrecht,
Laan van Maarschalkerweerd 2,
Utrecht. 

Wilt u alvast een voorproefje? Kijk op: