Crispy Colours brengt onder het nieuwe eigen label vijf collecties op de markt met speelgoed, woon- en modeaccessoires. De nieuwe producten zijn niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook nog eens volledig fairtrade gemaakt. “We combineren onze marktkennis en ontwerpen die zijn afgestemd op de Europese markt met de kwaliteit en toegevoegde waarde van fairtrade ateliers. De visie van Crispy Colours is kort samen te vatten in ‘fun and fair’. De producten moeten goed, leuk en van hoge kwaliteit zijn en leveren tegelijk werkgelegenheid en betere leefomstandigheden voor mensen in ontwikkelingslanden,” licht eigenaar Marco van der Straten toe.

Crispy Colours, fun and fair3.jpg

Crispy Colours start met collecties gericht op kinderen, maar er zijn ook productlijnen voor volwassenen in ontwikkeling. De vrolijk gekleurde collecties bevatten onder meer poppen en knuffels, schortjes, school- en gymtasjes en kinderkameraccessoires, zoals opbergzakken, mobiles en kussenhoezen. De producten zijn te bekijken en voor winkels direct te bestellen op www.crispycolours.nl.