Even voorstellen; webshop PULLAH. Niet zomaar weer een eco-hippe webwinkel, maar echt bijzondere, stijlvolle spullen voor babies, peuters & mama’s.

PULLAH houdt van het contrast lief-stoer en is gek op grafische prints. Regelmatig zijn ze op pad om mooie nieuwe items te spotten. Zo hebben ze als een van de weinigen in Nederland het coole merk Urban Elk uit Kopenhagen, de grafische shirts van Shirtylicious uit Amsterdam en de tassen en shirts van Coq en Pate uit Parijs. Ook het iets bekendere Katvig, Nanoou, Serendipity, Dutch design van Anne-Claire Petit, luxe verzorgingsproducten van TomTom en binnenkort het Made-By label Kids Case vind je bij PULLAH. Alles voor kids van 0 tot 5 jaar.

Basisvoorwaarde is dat alles eerlijk en gezond geproduceerd is; fairtrade en van natuurlijk of gerecycled, liefst ecologisch materiaal. Maar is het niet bijzonder, hip en van onwijs mooie kwaliteit dan komt het de PULLAH Shop niet in!
En alles wat je bestelt wordt mooi verpakt en verzonden naar waar je maar wilt, eventueel met grote strik en handgeschreven kaartje.

pullah.jpg